N P Sh Dardania I

N P Sh Dardania I

Nr. Tel: 039--31-471

Adresa:

Pejë,


Pershkrimi i biznesit
Veprimtari për kujdesin dhe mirëmbajtjen trupore, Veprimtari funeralesh dhe të ngjashme, Taksi-shërbime, Veprimtari funeralesh dhe të ngjashme, Veprimtari funeralesh dhe të ngjashme, Veprimtaritë e organizatave fetare, V