Cimarosti Sh P K

Cimarosti Sh P K

Nr. Tel: +381(0)38 24 83 67

Web faqja juaj: www.cimarosti-ks.com/

Adresa: Nena Tereza 30/D No.4

Prishtine, 10000


Pershkrimi i biznesit
Bejmë transportimin e mallrave si dhe gjithashtu shpedicionin nga te gjitha vendet e Botës.
Si dhe ofrojmë ndëmjetësime për shitje-blerje te mallrave te ndryshme.