Agjencioni Doganor Erza Shped

Agjencioni Doganor Erza Shped

Nr. Tel: +377(0) 45-597-796

Adresa: Ferizaj

Ferizaj,


Pershkrimi i biznesit
Kryej të gjitha llojet e shpedicionit si dhe zhdoganimin e mallrave si dhe të gjitha llojet veturave.